Mode 2016 Houten Zonnebril Puur natuur!

Allereerst even wat over de bekende merkzonnebrillen. Hoe herken je een imitatie Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht aanhouden:
– Het zijn ook niet de goedkoopste zonnebrillen. Als je een bril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het dikwijls niet slim om een dergelijk aankoop te doen.
– Ray Ban was eerst een merk van Bausch & Lomb. Sedert 1999 is het onderdeel verkocht.

houten piloten bril

Heb je de afgelopen zomer net een hele prijzige pilotenbril aangeschaft? Slecht nieuws. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat goedkope zonnebrillen onze ogen net zo goed beschermen tegen schadelijke uitstraling als prijzige designer varianten.

Het uitzoeken van de perfecte pilotenbril is vrij belangrijk. Opticiens adviseren over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Zonnebrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten blikvangers. Een discreet montuurtje is er geheel niet meer bij. Statement zonnebrillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / meisje of partner nog naast je wil lopen.

Bij het zandstrand geven we ons bloot, in de meest letterlijke maar ook in figuurlijke zin. Een dagje uit naar het strand met een nieuwe geliefde of een eerste date is een riskante operatie. Jouw keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.
 

2016 is het jaar van waar alles in kan.

 


Houten Pilotenbrillen zijn in. Je houtenzonnebril MOET dit zomertijd opvallen. Het is jouw karakteristiek, je onderscheidende kwalititeit.
Hieronder de houten pilotenbrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes modellen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De zonnebrillen trends voor eerstvolgend periode zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de tinten blauw en rood herkenbaar present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway zijn al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook eerstvolgend seizoen zien we voortdurend meer gevariëerde zonnebrilmodellen van hout. hier

Voor een look met talloze opties kun je het werkelijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n pilotenbril waarvan je er eentje oppikt die daarna bij alle uitgaansgelegenheden volmaakt blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorrang van heel wat mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een trendy webshop met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar hebben ze hele mooie houten brillen in diverse smaken en monturen. Ook de lenzen zijn leverbaar in diverse kleuren en uiteraard UV-400 polariserend.Prachtige houten pilotenbrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn handmade en door de verscheidene houtsoorten is iedere pilotenbril bijzonder in zijn soort.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Mode 2016 Houten Zonnebril Puur natuur!”

Leave a Reply

Gravatar