Beleef de kerstdagen met sfeer en amusement van topklasse in het midden van het land

Rond de kersttijd, de periode van feest, gezelligheid en samenzijn, is Event Center Culemborg helemaal omgetoverd tot een Christmas Dreamfactory. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de ultieme kerstbeleving.

xmassGedurende het diner dat u gezamenlijk met uw vrienden en familie geniet luistert u naar welbekende kersthits en klassieke kerstballads. Tijdens de Dreamfactory XMAS Edition staat kerst centraal in een extra en speciaal voor deze decembermaand geproduceerde kerstdagen voorstelling.
Na  de hoofdschotel nemen we u met genoegen mee op een muzikale droomreis. Onze artiesten brengen u samen (meer info) met het Dreamfactory-showballet terug naar de Rock n Roll van de jaren 50, de Motown van de jaren 60 en laten u dansen op de discoklassiekers uit de jaren 70 en 80! Natuurlijk mogen de hits van nu niet ontbreken. Van Elvis tot Whitney Houston en van Andre Hazes tot Beyonce.
Dreamfactory biedt u een feestelijk diner met entertainment in een mooie kerstambiance. Zelf kunt u ook een dans wagen, want Dreamfactory heeft als enige dinnershow in Nederland een dansvloer!Wij hopen u te mogen verwelkomen bij onze Christmas Dreamfactory en wensen u alvast muzikale en gezellige kerstdagen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Beleef de kerstdagen met sfeer en amusement van topklasse in het midden van het land”

Leave a Reply

Gravatar